Kot nekoč, tudi danes turistična kmetija Linč svojim gostom ponuja kulinarične specialitete, ki so pripravljene le iz sestavin, pridelanih v domačem okolju. Jedi temeljijo na starih družinskih receptih, zapuščini Linčevih non, ki so se vrstile v kuhinji in z vihtenjem kuhalnic osrečevale mnoge lačne goste. Obisk turistične kmetije Linč je nedvomno pravo kulinarično popotovanje, kjer se prepletajo tradicionalni okusi Krasa, Brkinov in slovenske Istre.

Za dobrodošlico Linčevi svojim gostom obilno narežejo izbor domačih salam in slovite domače pancete.

Ponudba je obarvana letnim časom primerno, trdno osnovo pa daje nekaj kulinaričnih stalnic, po katerih Linč še posebej slovi. Za dobrodošlico Linčevi svojim gostom obilno narežejo izbor domačih salam in slovite domače pancete. Dobro zorjeni sir okoliških kmetov je odlična protiutež suhim mesninam na še toplem, pravkar pečenem kruhu.

A vendar s hladno predjedjo ne gre pretiravati, saj je nadaljevanje prav tako slastno. Obilo sveže pripravljenih njokov, ki se z ravno pravšnjo merico omake kar topijo v ustih, nihče ne sme zamuditi.

Z njimi gre kulinarična uvertura počasi proti koncu in na mizi se lahko zvrstijo glavni igralci obeda, ki bodo nedvomno presenetili še tako zahtevnega mesojedca. Sloviti florentinec je sočen, mehek in z okusi dobro uigran, pljučni medaljoni se spogledujejo s sezonsko zelenjavo z domačega vrta, divjačina pa je na krožniku že udomačena in voljna. Simfonijo okusov lepo zaokroži ponudba kraških in istrskih vin lokalnih vinarjev, ki poskrbijo za pestrost nabora domače kleti.

Simfonijo okusov lepo zaokroži ponudba kraških in istrskih vin lokalnih vinarjev, ki poskrbijo za pestrost nabora domače kleti.

Tudi sladkosnedi gostje pri Linčevih pridejo na svoj račun – domači zavitki s sezonskim sadjem so stalnica, kot tudi dehteči, pravkar kuhani štruklji z domačo kraško zabelo ter vrsta lokalno obarvanih sladkih pregreh. Po obedu na kmetiji Linč gostom postrežejo z domačim žganjem in likerji, še posebej slovijo po odličnem teranovem likerju.